διαμονη κυπαρισσια Fundamentals Explained

Wiki Article

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Η φύση θα σας ανταμείψει με υπέροχες εικόνες από πανύψηλα δέντρα, γέρικα πλατάνια, κρυστάλλινα νερά και το σπήλαιο με τους σταλακτίτες. Μπορεί να είστε σε παραθαλάσσια πόλη, η Κυπαρισσία όμως έχει το πλεονέκτημα να συνδυάζει όλα τα στοιχεία της φύσης αφού ενώνει το βουνό με τη θάλασσα.

Τουριστικά Γραφεία - Αγροτική Εστία Κατασκηνώσεις - Αγροτική Εστία

Ο Κήπος είναι όμορφα σχεδιασμένος ώστε να αναδεικνύει τα χρώματα του και να εναρμονίζεται με το φυσικό περιβάλλον της Κυπαρισσίας. Η διαμονή στα Δωμάτια Κοτσώρης, είναι η ιδανική πρόταση ξεκούρασης και ανανέωσης, μακριά από check here το άγχος και το θόρυβο της πόλης.

Τύπος καταλύματος: ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ-ΔΩΜΑΤΙΑ

Μπορείτε να απολαύσετε γεύματα στο παραδοσιακό εστιατόριο και να θαυμάσετε την καταπληκτική θέα στη θάλασσα από τα δωμάτιά σας σ'αυτό το ρομαντικό ξενοδοχείο.

επεξεργασία κώδικα]

Επίλεξε ημερομηνίες για να δεις τιμές και διαθεσιμότητα

Kat and Theo are astounding hosts! Locale is additionally fairly excellent, especially if you've got a motor vehicle to generate around Corfu.

Πόσο κοστίζει ένα ξενοδοχείο στον προορισμό Κέρκυρα για απόψε;

Τοποθετημένο στην άκρη της Λακωνίας, κρυμμένο πίσω από γιγάντιους βράχους και βαθιά φαράγγια, το Κυπαρίσσι προσφέρεται για αυθεντικές ελληνικές διακοπές, μακριά από οτιδήποτε αστικό και… κουραστικό.

Κάντε αναζήτηση, φιλτράρετε και σχεδιάστε ολόκληρο το ταξίδι σας

Αν σχεδιάζετε να παρατείνετε το ταξίδι σας, μην περιορίζετε σε Κέρκυρα. Εξερευνήστε ολόκληρη τη χώρα!

Τα ξενοδοχεία με τις περισσότερες κρατήσεις σε Κέρκυρα τον περασμένο μήνα

Report this wiki page